Veel werkgevers hebben dezelfde uitdaging in Nederland. Onderzoek toont aan dat bijna 40% van de werkgevers moeite heeft met het vinden van de juiste werknemers. Dit komt omdat de arbeidsmarkt verandert.

Globalisatie vergroot onderlinge afhankelijkheid tussen sectoren en het verhevigt de concurrentieslag om talent. Demografische trends laten een krimpende beroepsbevolking zien in de meeste Europese landen, wat de vraag naar werknemers doet stijgen. Technologie herdefinieert telkens opnieuw de inhoud van een baan en de wijze waarop de werkzaamheden worden ingevuld. Dit vereist nieuwe profielen en vraagt om een efficiƫntere organisatiestructuur.

Organisaties worstelen met het vinden van kandidaten die de juiste combinatie aan vaardigheden bezitten, daar waar onderwijs steeds verder achterloopt. De juiste soft skills worden steeds belangrijker en diversity is essentieel voor het verhogen van economische productiviteit. Wij zien dat sommige werkgevers goed omgaan met deze trends, maar vele van hen zoeken nog naar het juiste antwoord.
M-Capital voorziet werkgevers daarom van kandidaten die de benodigde vaardigheden en ervaring bezitten en die een frisse blik meebrengen.

Waarom kiezen voor M-Capital?

  • Wij benaderen een nieuwe groep talenten
  • Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen om de vaardigheden van reeds getalenteerde mensen te versterken
  • Wij gebruiken onze expertise in uw voordeel