Jij bent waarschijnlijk ambitieus, opgeleid en gedreven om aan je toekomst te gaan werken. Of ben je misschien halverwege je carrière en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wellicht wil je herintreden op de arbeidsmarkt na een tijd van gezinszorg?

Loop je tegen uitdagingen aan bij het vinden van een baan? Uit onderzoek blijkt dat er vaker een mismatch is tussen de aangeboden vaardigheden door kandidaten met een migrantenachtergrond en de vaardigheden die organisaties zoeken op de lokale arbeidsmarkt. Vaak is dit terug te brengen tot interculturele verschillen en (aan te leren) soft skills.

M-Capital houdt zich bezig met de werving en selectie van personen die voor deze uitdagingen komen te staan en wij kunnen helpen bij het succesvol (her)integreren in de arbeidsmarkt.

Op basis van jouw huidige vaardigheden, bieden wij professionele trainingen om je klaar te stomen om (weer) aan het werk te gaan, gebaseerd op wat organisaties nodig hebben. De trainingen zijn op maat gemaakt. Dit betekent dat we naar je huidige vaardigheden kijken en naar de behoefte van werkgevers. We bieden zowel zogenaamde soft skills als hard skills traingen aan, afhankelijk van de functievereisten. Aan het einde van de training wordt je geplaatst in de beschikbare vacature van de desbetreffende organisatie.

Wat levert het jou op?

  • Arbeidsbemiddeling
  • Op maat gemaakte interculturele- en soft skills training
  • Professionele trainers die zich richten op jouw vaardigheden en competenties