M-Capital houdt zich bezig met de plaatsing voor vacatures of vaardigheden die moeilijk zijn om te matchen. De meeste bedrijven ervaren met regelmaat een tekort aan arbeidskrachten of specifieke vaardigheden. Wij kunnen de juiste werknemers vinden en hen trainen tot het gewenste niveau om ze vervolgens succesvol te plaatsen in een vacature bij een werkgever.

M-Capital beschikt over de benodigde expertise om tekorten aan talent in de belangrijkste sectoren in een gemeente in kaart te brengen. We verzamelen deze arbeidsmarktgegevens en gebruiken deze om trainingen voor werkloze migranten te ontwerpen. Hiermee kunnen wij vervolgens vacatures invullen – door deze talenten te plaatsen. Onze op maat gemaakte oplossing zorgt ervoor dat geplaatste migranten voldoen aan een behoefte, daar waar deze grote groep talenten vaak over het hoofd gezien wordt.

Onze trainingen zijn gebaseerd op de specifiek geïdentificeerde behoeften van organisaties en zo garanderen wij een praktische en effectieve oplossing.

Deze innovatieve benadering, waarbij wij zowel met bedrijven als met lokale overheden en migranten samenwerken zal ervoor zorgen dat de uitdaging voor alledrie deze groepen minder groot is.

Migratie – indien begrepen en goed gemanaged – is gunstig voor organisaties, voor de samenleving en voor de (lokale) de overheid.

Partners

Wij werken samen met betrouwbare partners: