M-Capital is een social enterprise, wat betekent dat wij een commerciƫle onderneming zijn die diensten aanbiedt die een gunstige invloed op onze samenleving hebben. Impact dus.

Wij zijn een dochteronderneming van The Hague Process on Refugees and Migration (THP), dat in 2000 is opgericht met als missie het faciliteren van wereldwijde samenwerking met betrekking tot alle vormen van migratie met een focus op het beschermen van mensenrechten door beleidsontwikkeling en het omzetten van deze ontwikkelingen in de praktijk.

Wij zijn een jong team met grote expertise op het gebied van migratie en een breed netwerk uit zowel de academische als de wetenschappelijke wereld. Daarnaast beschikken we over de nodige commerciƫle expertise en slagkracht.

Wij trainen internationaal talent om dit vervolgens te plaatsen in vacatures van werkgevers; we koppelen deze aan elkaar op basis van vraag en aanbod van schaarse vaardigheden op de lokale arbeidsmarkt.

Onze diensten zijn op maat gemaakt om in te spelen op de specifieke behoeften en uitdagingen van zowel organisaties als migranten.

M-Capital heeft geen standaard kant-en-klare benadering. We nemen de tijd om de onderliggende arbeidsbehoeften van uw organisatie te begrijpen en willen zo goed mogelijk in deze behoefte voorzien. Dit geeft ons diepgaande kennis over de aanhoudende arbeidsbehoefte in organisaties. M-Capital biedt klanten hierbij ook interculturele- en organisatorische trainingen en deskundig advies (consultancy en/of projectmanagement).